Welkom bij tandartsenpraktijk Rijssen!

Per 13 april 2022 hanteren wij een tijdelijke (!) patiëntenstop. De afgelopen tijd hebben we veel nieuwe patiënten aan kunnen nemen, echter vinden wij het als team belangrijk om de tijd voor onze patiënten te nemen. Hierbij willen wij geen consessies doen, of werken aan de lopende band. De kwaliteit van zorg, de persoonlijke aandacht en begeleiding staan voor ons voor op. Hierin nemen wij geen genoegen met minder. 

Echter voor kinderen met angst- of gedragsproblemathiek, kan er rechtstreeks contact met de praktijk opgenomen worden. Bij Evelien, mondhygiënist met de specialisatie voor kindertandheelkunde zijn er nog wel enkele plekken beschikbaar.

Wilt u toch graag in de toekomst overstappen van tandarts, dan kunt u via deze link u aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er plek beschikbaar komt, nemen wij contact met u op. Tot die tijd blijft u patiënt bij de tandarts waar u nu bent.

Helaas hebben we deze beslissing moeten maken, en hopen dat we gauw de patiëntenstop kunnen opheffen. Zodat we nog meer mensen kunnen helpen.