Welkom bij tandartsenpraktijk Rijssen!

Wilt u patiënt worden bij tandartsenpraktijk Rijssen? U bent van harte welkom!

Om een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van uw mond en de mondgezondheid, vragen wij u de patiëntgegevens van de vorige tandarts op te vragen. Zodra wij deze gegevens hebben ontvangen, proberen wij binnen 14 dagen contact met u op te nemen voor het inplannen van de eerste afspraak.

Tijdens de eerste kennismakingsafspraak beoordeeld de tandarts of het noodzakelijk is om nieuwe röntgenfoto’s te maken. Dit is afhankelijk van wanneer de laatste foto’s zijn gemaakt, en de mondgezondheid. De tandarts zal de (half)jaarlijkse controle uitvoeren en samen met u uw wensen bespreken. Indien noodzakelijk zal er een begroting opgesteld worden van het behandelplan, dat door de tandarts is voorgesteld.

Heeft u vragen over de praktijk, of zou u graag eens een kijkje willen komen nemen? Dan bent u ook van harte welkom, de assistentes leiden u graag even rond (buiten behandeltijd van de tandarts om) en zullen u zo goed mogelijk informeren. I.v.m. alle richtlijnen van het RIVM, vragen wij u om dan telefonisch contact met ons op te nemen, en een afspraak te maken