Sinds 1 juli 2020 heeft tandartsenpraktijk Rijssen haar deuren geopend.

Centraal gelegen nabij het station en de bushaltes, en met ruime parkeerplekken van de Jumbo en de parkeerplekken voor de deur is tandartsenpraktijk Rijssen goed te bereiken. De praktijk is geheel gelijkvloers en dus ook toegankelijk voor minder valide mensen.

Een kleinschalige praktijk, maar alles wat u nodig heeft op het gebied van reguliere tandheelkunde. Met vertrouwde gezichten, nieuwe technieken en individuele aandacht leveren wij mondzorg op maat. We streven er naar om u op deze manier een vertrouwd gevoel te geven, waardoor u zich op uw gemak kunt voelen.

U kunt bij tandartsenpraktijk Rijssen terecht voor:

*  controles en behandelingen                                    *  kleinschalige chirurgie
*  preventie mondzorg                                                  *  parodontale behandelingen
*  kindertandheelkunde                                                *  begeleiding bij angst
*  prothese werk i.s.m. Pijffers tandtechnisch laboratorium
*  kroon- en brugwerk i.s.m. Sophisticated Ceramics
*  implantologische behandelingen

Voor vragen over mogelijkheden binnen de tandheelkunde, neemt u dan contact met ons op.

Graag tot ziens in onze praktijk!

Het kan best spannend zijn om naar de tandarts te gaan. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Daarom doen wij er alles aan om de afspraak zo leuk mogelijk te maken. 


Soms moet een kind terug komen voor poetsinstructie, want het is toch best lastig om goed te poetsen als de motoriek nog niet voldoende is ontwikkeld. De assistente helpt ook nog even, door alle tanden en kiezen te polijsten. Kies je dan uit een stoere tijger of de lieve flamingo?

En heb je goed je best gedaan? Dan krijg je van de tandarts of de assistente een muntje en mag je een verrassing uit de speelgoedautomaat halen. Een beloning om de afspraak goed af te sluiten.

Voor kinderen die de afspraken erg spannend blijven vinden, kunnen we een speciaal traject aan gaan. De assistente leert de kinderen in kleine stapjes vertrouwd te raken met alles wat er bij een behandeling komt kijken. En als we dan aan het einde van zo’n traject horen : “Ik heb geen pijn meer in mijn buik als ik een afspraak heb!” Dan weten we dat we op de goede weg zitten! Wilt u hier meer informatie over? Vraag de assistente naar de mogelijkheden.