Tandartsenpraktijk Rijssen is aangesloten bij De Lieve Tandarts. Wij zijn trots op dit keurmerk! Wij zijn géén angsttandarts, wel proberen wij er alles aan om u een goed gevoel te geven wanneer u bij ons patiënt bent. Heeft u hier vragen over, bel ons dan gerust!

Over De Lieve Tandarts

In onderstaande video komt u meer te weten over het initiatief van De Lieve Tandarts.

https://youtu.be/h-CoWabRAAs

Wat betekent dit keurmerk voor Tandartsenpraktijk Rijssen?

Tijdens elk bezoek aan De Lieve Tandarts kunt u, naast goede zorg, extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor uw behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. Laat ons weten hoe we u het beste kunnen helpen. Gedurende de behandeling geven we u uitleg over onze handelingen en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen.

Direct een afspraak maken

Bel ons of stuur ons een e-mail.

Telefoonnummer:             0548-227100
Emailadres:                        info@tandartsenpraktijkrijssen.nl

Feedback

Wij staan open voor feedback. Kunnen wij het nog beter doen? Of wilt u graag een compliment achterlaten over iets wat extra goed verliep?

Laat hier uw beoordeling achter.

Uw beoordeling komt op de website van De Lieve Tandarts. Zij zijn onafhankelijk en monitoren de kwaliteit van alle tandartsen die het keurmerk De Lieve Tandarts dragen. Uw reactie en mening helpt hen hierbij. Ook vanuit Tandartsenpraktijk Rijssen zijn wij u dankbaar voor uw beoordeling. Zo kunnen wij ons blijven verbeteren!